Bioptron lámpa

Vannak olyan betegségek ahol a bioptron lámpa kiegészítő kezelésként használható, de vannak olyanok is, ahol önállóan csak a lámpa használata is elegendő. Ilyenek a szemészeti, bőrgyógyászati, reumatológiai, ortopédiai megbetegedések egy része.

Kisérlet

Lábszárfekély vizsgálata: A kezelés előtt és után sebváladék mintát vizsgáltak. Bebizonyosodott, hogy a kezelés előtt a váladékban rengeteg elhalt fehérvérsejt volt látható, a kezelés után viszont aktív életképes fehérjék mutatkoztak. Ebből arra a következtetésre jutottak, hogy a polarizált fény hatására mobilizálódnak a szervezet természetes védekező mechanizmusai. Volt egy beteg akinek több fekélyes sebei közül csak az egyiket kezelték a lámpával. Azt tapasztalták, hogy az összes többi is elkezdett gyógyulni. Ebből arra lehet következtetni, hogy a rendszeres kezelés hatásai az egész szervezet szintjén jelentkeznek.

Fenyő Márta / Fizikus, Feltaláló a Bioptron Gyógycentrum vezetője

A polarizált fény és a lézer bizonyos tekintetben hasonló, azaz mindkettő mesterségesen szűrt fény. A polárosság azt jelenti, hogy a fény egységei a fotonok térben rendezettek. Ezt polárszűrővel lehet elérni. Kísérletekkel bebizonyították, hogy a polarizált fénnyel kezelt sejtekben biológiai folyamatok indulnak meg. Összehasonlították a lézerrel kezelt sejtekkel. A lézerrel kezelt sejtekben nagyobb mértékű a sejtben keletkező elváltozás.

Miért ajánljuk mi mégis a polarizált fényt?

azért mert míg a lézeres kezelés szakértelmet nagy odafigyelést, a kezeléshez pontos terület és mélység meghatározást igényel, addig a polarizált fénykezelés otthon is végezhető semmilyen veszélyt nem jelenthető terápia mindazok részére akik rendeltetésszerűen használják a lámpát.

Természetesen a bioptron lámpa használatához is ismerni kell a lámpa szakszerű használati utasítását. Immunológiai vizsgálatok álatokon. A kezelések során a daganatok növekedését fékezni tudták. Nem bizonyított, a kísérletek azóta is folytatódnak.

Hatása:

A bioptron lámpa aktiválja az öngyógyító erőket, segíti a szervezetet és beindítja a regeneratív eljárásokat.

Működése:

A készülék polarizált fényt bocsát ki. Mentes az ultraibolya fénysugárzástól. Ez a fény biostimulációs hatást gyakorol az élő sejtekre. A biostimuláció a test és a vér sejtjeinek aktiválását és regenerálását jelenti.

A lámpa használatának külön díja nincsen, aki a Sószobába jön, igénybe veheti a Biotron lámpát.

Mi mindenre használható még?

• Mindenféle bőrproblémák kezelésére
  • Fájdalmak kezelésére