„Töltsd fel a kulacsod! 2023” pályázat kiírás

2023 évben már harmadik alkalommal hirdetjük meg a „Töltsd fel a kulacsod!” pályázatot.

Az „Együtt a parlagfű ellen” Alapítvány egyik fő célja a környezet megóvása, ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy felhívjuk a figyelmet a környezetszennyezés megelőzésére, a környezettudatos szemlélet kialakítására.

Úgy gondoljuk, hogy a környezettudatos szemlélet kialakításának egyik nagyon fontos területe, hogy tudatosítsuk a műanyag szennyezés hatásait a környezetünkre.

Ezért – a környezetünk és egészségünk megóvása érdekében- Alapítványunk pályázatot hirdet „Töltsd fel a kulacsod!” elnevezéssel.

„Magyarországon a csapvíz kiváló minőségű és bátran fogyasztható, hazánkban ez a legszigorúbban ellenőrzött élelmiszer. „

vasiviz.hu

„Ha megszomjaznál a városban, nem kell drágán ásványvizet venned, csak töltsd újra a kulacsod. „

Refill – Töltsd újra

Pályázhatnak: paksi általános iskolai osztályok.

A pályázat témája: Miért egészségesebb és környezet kímélőbb kulacsot használni és ivóvizet inni a PET palackok használata helyett?
Benyújtás feltétele: Pályamunka, amely rövid szöveges üzenet rajzzal, a „Töltsd fel a kulacsod!” témával kapcsolatban.
A pályázat leadási határideje, módja:
  • 2023. december 01.
  • E-mailben: parlagfualapitvany@gmail.com
  • Személyesen: Az „Együtt a parlagfű ellen” Alapítvány székhelyén (Paks, Gesztenyés u. 24.)

A pályamunkán kérjük feltüntetni a pályázó iskola és osztály nevét, elérhetőségét, az enélkül beadott pályázat érvénytelen!

Pályázat elbírálása: A pályázatokat 2023. december 15-ig bíráljuk el.
Díjkiosztó 2023. december 15-én délután (pontos időpont később)
Díjazás: A legjobb pályázatot benyújtó osztály minden tagja az Alapítvány logójával ellátott fém kulacsot kap ajándékba.

Letölthető dokumentumok:

• Töltsd fel a kulacsod – Jelentkezési lap letöltése.
  • Töltsd fel a kulacsod – Pályázati szabályzat 2023

A legjobb pályamunkákat, az Alapítvány honlapján (www.parlagfuellenalapitvany.hu) és közösségi oldalain is közzétesszük.

A pályamunkához kapcsolódó szerzői jogok kizárólagosan a pályázót illetik meg. A pályamunka beadásával a pályázó hozzájárul, hogy a pályázatot kiíró „Együtt a parlagfű ellen” Alapítvány a pályamunkát a pályázattal összefüggésben használja, az a honlapján, facebook- és instagram oldalán megjelenjen, mely használat kapcsán a pályázó díjazásra nem tarthat igényt.

Elöző cikk
Következő cikk