Töltsd fel a kulacsod! – pályázati kiírás

„Töltsd fel a kulacsod!” pályázati kiírás

Az „Együtt a parlagfű ellen” Alapítvány egyik fő célja a környezet megóvása, ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy felhívjuk a figyelmet a környezetszennyezés megelőzésére, a környezettudatos szemlélet kialakítására.

Úgy gondoljuk, hogy a környezettudatos szemlélet kialakításának egyik nagyon fontos területe, hogy tudatosítsuk a műanyag szennyezés hatásait a környezetünkre.

Ezért – a környezetünk és egészségünk megóvása érdekében- Alapítványunk pályázatot hirdet „Töltsd fel a kulacsod!” elnevezéssel. 

„Magyarországon a csapvíz kiváló minőségű és bátran fogyasztható, hazánkban ez a legszigorúbban ellenőrzött élelmiszer. „
(vasiviz.hu)

„Ha megszomjaznál a városban, nem kell drágán ásványvizet venned, csak töltsd újra a kulacsod. „
(Refill – Töltsd újra)

Pályázhatnak: Paksi általános iskolai osztályok.
A pályázat témája: Miért egészségesebb és környezet kímélőbb kulacsot használni és ivóvízet inni a PET palackok használata helyett?Benyújtás feltétele: Pályamunka, amely rövid szöveges üzenet rajzzal, a „Töltsd fel a kulacsod!” témával kapcsolatban.

A pályázat leadási határideje, módja:

  • 2021. december 10.
  • E-mailben: parlagfualapitvany@gmail.com
  • Személyesen: Az „Együtt a parlagfű ellen” Alapítvány székhelyén (Paks, Gesztenyés u. 24.)

A pályamunkán kérjük feltüntetni a pályázó iskola és osztály nevét, elérhetőségét (az enélkül beadott pályázat érvénytelen!
Pályázat elbírálása: A pályázatokat 2021. december 17-ig bíráljuk el.
Díjazás: A három legjobb pályázatot benyújtó osztály minden tagja, az Alapítvány logójával ellátott fém kulacsot kap ajándékba.

„TÖLTSD FEL A KULACSOD” pályázat hivatalos szabályzatát ide kattintva olvashatod el.


A jelentkezési lapot az alábbi gombra kattintva letöltheted.


Elöző cikk
Következő cikk