2021. évi Virágosítási Versenyre erdeményhirdetés

Paks virágosítás eredményhirdetés

2021. évi Virágosítási Versenyre nevezett kertek zsűrizése június utolsó hetében megtörtént. A díjátadó 2021. szeptember 9-én az Alapítvány székhelyén lett megtartva a díjazottak részvételével. Minden a 2021. évi Virágosítási Versenyre nevező egy Kozák Éva népi fazekasmester által készített kerámiát, valamint 30 tő egynyári virágpalántát és egy emléklapot kap ajándékként.

A kerámiák és az emléklap az irodánkban (Paks, Gesztenyés u.24.- középső barakk épület) hétköznaponként 8-14 óra között átvehetőek. 

Virágpalánta igénylő lap

A Virágpalánta igénylőlapot immáron több módon is igényelheti és beküldheti. Töltse ki az alábbiakban található űrlapot és a küldés gombbal kényelmesen, digitális formában eljutathatja hozzánk. A beküldésről Ön is kap egy másolatot. Amennyiben jobban kedveli a hagyományos papír alapú megoldásokat, akkor az oldal alján a Virágpalánta igénylőlap 2021 hivatkozásra kattintva letöltheti az igénylőlapot (PDF dokumentum) vagy látogasson el hozzánk és töltse ki személyesen irodánkban (Paks, Gesztenyés u.24.- középső barakk épület) hétköznaponként 8-14 óra között.

A virágpalánta igénylőlapokat 2021. szeptember 17-ig kérnénk visszajuttatni részünkre (pl: digitálisan vagy személyesen az ajándék átvételekor).  A most igényelt palántákat 2022. év tavaszán osztjuk ki a versenyzőknek.

    Virágpalánta igénylőlap





    Palánta mennyiség: 30 tő

    Virágpalánta megnevezése

    Kért mennyiség

    Begónia

    Vinka

    Szúnyogűző

    Mézvirág

    Petúnia

    Verbéna

    Összesen:

    Kérjük, a kitöltött virágpalánta igénylőlapot 2022. szeptember 23-ig szíveskedjék visszajuttatni Alapítványunkhoz!
    Késedelem esetén a virágpalánta igényét nem tudjuk figyelembe venni.

    Igénylőlap letöltés:

    Elöző cikk
    Következő cikk