Munkahelyi virágosítási program

Célja:

A paksi munkahelyek, vállalkozások környezetének szebbé tétele, a város virágosításának elősegítése.

 
A programban résztvevők tavasszal – a helyezésüknek megfelelő számú – virágpalántában részesülnek. A jelentkezők munkahelyük környezetét a kiválasztott egynyári virágokkal is díszítik, mellyel mind az alkalmazottak, mind a járókelők közérzetét javítva járulnak hozzá a város szépítéséhez. 

Célközönség:

Kizárólag paksi és dunakömlődi székhellyel, illetve telephellyel rendelkező vállalkozások, vagy jogi személyiséggel rendelkező társaságok.  

Program menete:

A jelentkezőket a nyár során egy alkalommal külső szemlén értékeli a bizottság. A szeptemberi eredményhirdetésen kerülnek átadásra az oklevelek, valamint a bronz, ezüst és arany minősítések. A díjátadó során adott virágtípusok közül lehet leadni a palánták iránti igényt. Az így kiválasztott virágpalánták az elkövetkező év tavaszán, előre meghirdetett időpontban kerülnek kiosztásra.

Eredményhirdetés: 

Az Alapítvány, a Lakossági,- és Munkahelyi Virágosítási Verseny eredményhirdetését minden év szeptemberében tartja.


A kategóriákban az első helyezettek oklevelet és kerámia emlékplakettet, a többi résztvevő emléklapot és kerámia ajándéktárgyat kap. Helyezésnek megfelelő virágpalántákat 2021 tavaszán vehetik át a résztvevők. 

A kerámiák Kozák Éva keramikus munkái.

Jelentkezzen itt:

  Virágosítási jelentkezési lap

  Kategóriák

  (Kérjük válassza ki, melyik kategóriára jelentkezik!)

  Felhívjuk a résztvevők figyelmét, hogy az értékelésnél csak a közterületről belátható virágos részeket tudjuk értékelni!

  Elöző cikk
  Következő cikk