Virágosítási verseny díjátadó és virágpalánta igénylőlap

Kislány pálántákat rendezi

2022. évi Virágosítási Versenyre nevezett kertek zsűrizése június 14-15-én megtörtént. A díjátadó 2022. szeptember 8-án az Alapítvány székhelyén lett megtartva a díjazottak részvételével. Családi ház kategóriában 6-6 db, míg lépcsőház-, utca-, munkahely kategóriában 1-1 db arany-, ezüst-, bronz minősítés lett átadva.

A díjazottak oklevelet és Kozák Éva gerjeni népi fazekasmester által készített plakettet vehettek át, valamint helyezéseiknek megfelelő mennyiségű virágpalántát kapnak 2023. év tavaszán.

Résztvevők, akik nem értek el helyezést szélcsengőt, valamint 30 tő egynyári virágpalántát és egy emléklapot kapnak ajándékként.

A kerámiák és az emléklap az irodánkban (Paks, Gesztenyés u.24.- középső barakk épület) hétköznaponként 8-14 óra között átvehetőek.

Virágpalánta igénylő lap

A Virágpalánta-igénylőlapot immáron több módon is beküldheti. Töltse ki az alábbiakban található űrlapot és a küldés gombbal kényelmesen, digitális formában eljuttathatja hozzánk. A beküldésről Ön is kap egy másolatot.

Amennyiben jobban kedveli a hagyományos papír alapú megoldásokat, akkor az oldal alján a Virágpalánta igénylőlap 2022 hivatkozásra kattintva letöltheti az igénylőlapot (PDF dokumentum) vagy látogasson el hozzánk és töltse ki személyesen irodánkban (Paks, Gesztenyés u.24.- középső barakk épület) hétköznaponként 8-14 óra között.

A virágpalánta igénylőlapokat 2022. szeptember 23-ig kérnénk visszajuttatni részünkre (pl: digitálisan vagy személyesen az ajándék átvételekor). A most igényelt palántákat 2023. év tavaszán osztjuk ki a versenyzőknek.

  Virágpalánta igénylőlap

  Palánta mennyiség: 30 tő

  Virágpalánta megnevezése

  Kért mennyiség

  Begónia

  Vinka

  Szúnyogűző

  Mézvirág

  Petúnia

  Verbéna

  Összesen:

  Kérjük, a kitöltött virágpalánta igénylőlapot 2022. szeptember 23-ig szíveskedjék visszajuttatni Alapítványunkhoz!
  Késedelem esetén a virágpalánta igényét nem tudjuk figyelembe venni.

  Igénylőlap letöltés:

  Elöző cikk
  Következő cikk